Tämän hetken seuratuimmat julkkisparit

Rakkaus on kaunis asia, jonka monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat löytäneet samoista seurapiireistä. Julkkisparien suhteen vahvuus piilee siinä, että samassa asemassa oleva ihminen ymmärtää ja tiedostaa, miten median kanssa toimitaan. Henkilön, joka ei ole ennen suhteen alkua ollut tekemisessä median kanssa, voi olla vaikeaa tottua paparazzikuviin ja jatkuviin haastattelupyyntöihin.

Julkkispareissa on monia kansaa kiinnostavia asioita, joista halutaan tietää lisää ja joista keskustellaan esimerkiksi työpaikan kahvihuoneessa. Oma suosikkijulkkis saattaa näyttäytyä täysin eri valossa uuden puolisonsa myötä, jos tuore siippa on antanut itsestään negatiivisen kuvan julkisuudessa. Viihdeteollisuus hyödyttää niin lukijoita kuin julkisuuden henkilöitäkin – julkkikset saavat lisää näkyvyyttä ja huomiota, kun taas kansalaiset pääsevät tutustumaan tarkemmin suosikkinsa yksityiselämään.

Esittelemme tässä artikkelissa julkkispareja, jotka kuuluvat kiistatta tämän hetken seuratuimpien joukkoon.

  • Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa

Viikoittain suomalaisen median palstoilla nähdään uutisointia huippukuski Jari-Matti Latvalan sekä seurapiirikaunotar Maisa Torpan suhteesta. Nykyisin Toyotan tallissa ajava Latvala kertoo lähestyneensä nykyistä puolisoaan jo vuosia sitten ja saaneensa ensimmäisellä yrityksellä pakit. Moottoriurheilijan aktiivisuus kantoi kuitenkin hedelmää, sillä pitkällinen viesteillä pommitus palkittiin myöntävällä vastauksella keväällä 2016. Suhde on siitä asti ollut yksi Suomen seuratuimmista suhteista.

Salamarakkaus sai kruununsa kesäkuussa 2017, jolloin rallitähti sai myöntävän vastauksen kosintaansa. Pariskunta suunnittelee pohjalaiseen tyyliin järjestettäviä häitä ja kertoo haaveilevansa yhteisestä lapsesta. Latvalalla ja Torpalla on omakotitalo Helsingissä, vaikka he asuvat vakituisesti Monacossa.

  • Kanye West ja Kim Kardashian

Julkkispareista puhuttaessa ei voi olla mainitsematta viihdetähti Kim Kardashiania sekä räppäri Kanye Westia. Huhtikuussa 2012 alkanut suhde nousi viihdemedian suurimmaksi kiinnostukseksi, kun Instagram-tähti sekä menestynyt muusikko löysivät toisensa. Tämä asia vaikutti myös Kardashianin julkisuusarvoon – se nousi pilviin uuden suhteen siivittämänä. Rakkaustarina eteni salamavauhdilla, sillä pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa kesäkuussa 2013. Häitä juhlittiin näyttävästi Italiassa vain 2 vuotta tutustumisen jälkeen. Perhe kasvoi jälleen joulukuussa 2015, jolloin syntyi Saint West.

Kardashian on noussut julkisuuteen tosi-tv:n avustamana, mikä näkyy pariskunnan arjessa yhä voimakkaasti. Harva asia on tästä suhteesta pysynyt salassa, mistä pitää huolen ympärillä jatkuvasti parveileva paparazzilauma sekä Kimin avoimet päivitykset sosiaalisessa mediassa. Pariskunta elää todella leveästi eikä suotta piilottele tätä vaurasta elämäntyyliään.

  • Danny ja Erika Vikman

Suosikkilaulaja Ilkka ”Danny” Lipsanen sekä vuoden 2016 tangokuningattareksi valittu Erika Vikman ovat olleet mediahuomion keskipisteessä aina vuoden 2016 joulukuusta alkaen, kun he toivat suhteensa julkisuuteen. Pari kertoi suhteesta rauhoittaakseen tilanteen, joka oli lähtenyt liikkeelle lemmenlomalta otetuista yhteiskuvista.

Dannyn ja Erikan suhde on herättänyt huomiota erityisesti ikäeronsa puolesta. Vuonna 1993 syntynyt Vikman on nimittäin 50 vuotta vuonna 1942 syntynyttä Lipsasta nuorempi, mikä on kohauttanut suomalaisia. Pariskunta on avoimesti kertonut saaneensa palautetta ja kummastelua asiasta, mutta ei anna sen häiritä omaa arkeaan. He ovat hyväksyneet suhteen tuomat haasteet ja keskittyvät nauttimaan elämästä haluamallaan tavalla, vaikka osa kommenteista on tuntunut todella loukkaavilta.

Erikaa ja Dannya yhdistää erityisesti rakkaus musiikkiin. He ovat kertoneet laulavansa ja harjoitelleensa yhdessä erilaisia kappaleita sekä pohtivansa keikkailuun liittyviä aiheita. Suhde syveni kesällä 2017, jolloin pariskunta muutti kesäavoliittoon Lipsasen mökille Raumalle.

  • Peter ja Maija Nyman

Uutisankkuri Peter Nymanin sekä varatuomari Maija Lukkari-Nymanin tuhkimotarina on ihastuttanut suomalaisia aina suhteen alusta alkaen. Suomen kansan sydämet sulattaneen uutisankkurin uuden suhteen toivottiin kestävän, sillä hänen ensimmäinen vaimonsa menehtyi pitkällisen sairauden uuvuttamana vuonna 2001. Tämän surullisen tragedian takia toivottiin, että herttainen televisiopersoona löytäisi vierelleen upean puolison.

Kansan toive täyttyi, kun Peter Nyman ja Maija Lukkari-Nyman toivat suhteensa julki. Alkuaika kului ravatessa Helsingin ja Nilsiän väliä, sillä Lukkari-Nyman pätevöityi käräjätuomariksi usean sadan kilometrin päässä pääkaupungista. Suhde eteni vauhdilla, sillä pariskunta meni kihloihin vuoden päästä ensitapaamisesta ja häitä juhlittiin kaksi vuotta ensikohtaamisen jälkeen. Perheonni täydentyi myöhemmässä vaiheessa kahdella lapsella.

Aviopari on tuttu näky punaisilla matoilla sekä lehtihaastatteluissa. Lisäksi Diilissä neuvonantajana toiminut Lukkari-Nyman kirjoittaa aktiivisesti blogiaan, jossa hän kertoo avoimesti perhe-elämästä kuvien värittämänä.

  • Teemu ja Sirpa Selänne

Suomalaisista julkkispareista ei voi puhua ohittamatta Teemu ja Sirpa Selännettä. Kaliforniassa asuvan avioparin perhe lienee Suomen seuratuin pitkästä välimatkasta huolimatta. Huimat 27 vuotta yhdessä ollut pari on kulkenut pitkän matkan yhdessä läpi jääkiekkolegendan koko uran – kaikkine ylä- ja alamäkineen. Suosikkiparilla on neljä lasta, joita seurataan niin ikään sosiaalisessa mediassa.

Vaikka perhe on asettunut pysyvästi rapakon taakse, käy koko poppoo Suomessa aktiivisesti. Tämä ilmiö näkyy myös kotimaassa – lehdet täyttyvät heidän saapuessaan nopeasti paparazzikuvista, joissa seurataan heidän tekemisiään. Suomalaisen jääkiekkoilun ykkösnimi on vakikävijä Kotkan Meripäivillä ja monet suomalaiset suuntaavatkin kyseiseen tapahtumaan varta vasten suosikkiaan bongaamaan.